Hoe bereken ik mijn laadmeters voor de vrachtwagen?

Hoe berekent u de laadmeters van uw bezorging, die per vrachtwagen bezorgd wordt? Dit is een vraag die we vaak krijgen. In dit artikel leggen we precies uit, hoe u dit van tevoren kunt meten. Vervolgens kunt u in onze wagenlijst kijken, welk type vrachtwagen het beste past bij uw bestelling, en u bent up […]

Lees meer
wagens speedcargo

De klanten van Speedcargo aan het woord: Sierk Elsinga

Op 19 maart is het klantendag. De klant staat uiteraard elke dag bij ons centraal, maar we vonden dit toch een goed moment om nou eens aan één van onze klanten te vragen hoe zij de samenwerking met Speedcargo ervaren. Graag leren we ook van onze klanten, vandaar dit artikel! Aan het woord is Sierk Elsinga, Hoofd Logistiek van Pyrasied Xtreme Acrylic.

Lees meer
koeriersdienst friesland

Duurzaam rijden. Hoe doe je dat?

Alhoewel auto rijden niet als duurzaam gezien wordt, biedt dit wel een hoop gemak en vrijheid. Daarnaast staan de ontwikkelingen niet stil en worden elektrische auto’s steeds gangbaarder. Maar ook met een benzine auto kan je duurzamer gaan rijden, zonder het milieu te veel te belasten. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje!

Lees meer

De 3 voordelen van het samenwerken met Speedcargo

Speedcargo is al 30 jaar lang één van de beste koerierdiensten in Nederland. Als koerier in Friesland vervoeren wij vrijwel alles met spoed naar het door uw gewenste adres. Door heel Nederland en ver daarbuiten. Omdat iedereen dat zomaar kan zeggen, voegen wij graag daad bij ons woord toe en kunt u in onze blog lezen wat de drie grootste voordelen zijn van het samenwerken met Speedcargo.

Lees meer

Hoe ziet een gemiddelde dag van onze koeriers eruit?

De chauffeurs van Speedcargo hebben een gevarieerd programma gedurende de dag. Iedere dag is anders. Dat maakt het werken bij Speedcargo Koeriersdiensten leuk en gevarieerd. Minstens zo belangrijk zijn natuurlijk onze fijne collega’s die altijd voor onze klanten klaar staan voor een spoedklus. Benieuwd hoe de gemiddelde dag bij Speedcargo eruit ziet? Lees de verhalen […]

Lees meer