Internationaal Transport België

De koeriersdienst voor internationaal transport naar België

Met een vertrouwd gevoel uw pakketten of pallets verzenden naar België? Met meer dan 30 jaar ervaring, halen en bezorgen wij pakketten naar en vanuit België. Dit doen we door een persoonlijke en gerichte aanpak. Wij halen en bezorgen uw zending op de door u gewenste locatie en tijdstip. Indien gewenst kunnen wij het pakket bezorgen en enkele dagen later weer afhalen. Voor als u bijvoorbeeld apparatuur in het België laat keuren.

Divers wagenpark

Wij beschikken over een zeer divers en uitgebreid wagenpark. Van Sprinters tot aan Tautliners. We kijken altijd goed welke wagen het beste past bij uw zending, zodat u zeker weet dat de zending in goede staat aankomt op uw locatie in België.

Internationaal transport naar België – bijzonderheden

In België hebben ze op 1 april 2016 een kilometerheffing ingevoerd voor vrachtverkeer. Alle vrachtwagens moeten, met een maximum toegelaten massa (op het trekkend voertuig) van meer dan 3,5 ton, een werkende On Board Unit (OBU) hebben. De tol wordt geheven op autosnelwegen en een aantal regionale en gemeentelijke wegen.

Dit is per Belgisch Gewest bepaald. Het maximaal toegelaten totaalgewicht op grond van het kentekenbewijs van de combinatie bepaalt vervolgens in welke categorie u uw voertuig dient te registreren: 3.5 tot 12 ton, 12 tot 32 ton of méér dan 32 ton. In combinatie met de euro-klasse van uw motor bepaalt dit het uiteindelijke toltarief per kilometer. Daarnaast zijn er geen specifieke rijverboden in België.

Let op: Voor bestelbussen geldt dit niet. Indien uw pakket wordt verzonden per bestelbus, dan wordt er geen kilometerheffing berekend.

Internationaal transport België – Speedcargo

Met spoed een koerier nodig naar uw locatie in België? Neem dan contact met op via het nummer 058 – 288 20 82.  Van palletvervoer tot aan het transport van betrouwbare documenten. Een document naar Brussel, met spoed een vrachtwagen naar of vanuit Luik of een pallet naar Antwerpen: uw internationaal transport naar België is geregeld.