Express koeriersdienst

U wilt uw zending met spoed bezorgen en bent op zoek naar een geschikte express koeriersdienst. Speedcargo verzend documenten, pakketten, maar ook pallets met zorg op de juiste tijd bij de eindgebruiker. Dit kunnen vertrouwelijke documenten zijn, kritieke machineonderdelen, maar ook levensmiddelen en laboratoriummonsters.

Niet vandaag leveren en morgen bezorgen, maar vandaag leveren en direct bezorgen

Voor al uw spoed zendingen is Speedcargo uw betrouwbare partner. Met spoed bedoelen we dus ook echt spoed; Wij bezorgen niet zoals vele express koeriersdiensten uw zending pas de dag erop, maar gaan direct voor u aan de slag. Wilt u bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten laten bezorgen bij het gerechtsgebouw in Leeuwarden? Dankzij onze ideale ligging worden uw documenten in een mum van tijd afgeleverd bij de juiste persoon.

Binnen 15 minuten onderweg

Voor Leeuwarden en omstreken geldt: binnen 15 minuten onderweg! Met betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel, vinden vele klanten de weg naar Speedcargo. Wij werken met een vaste kern ervaren chauffeurs, een strakke planning zonder verlies van professionele zorgvuldigheid. Dat maakt ons flexibel, snel en betrouwbaar.

express koeriersdienst

Als u kiest voor Speedcargo, kiest u voor:

  • Kwaliteit
  • Express zendingen voor eerlijke tarieven
  • Een betrouwbare express koeriersdienst
  • Maatwerk oplossingen
  • Vakbekwame chauffeurs
  • Professionele zorgvuldigheid & punctualiteit

Online zendingen volgen

Alle zendingen kunt u kosteloos online volgen doormiddel van GPS. U weet dus altijd waar uw goederen zich onderweg bevinden en wanneer ze op de plaats van bestemming aankomen. Meer informatie? Neem contact met ons op per mail of via ons telefoonnummer: 058 288 2082