Levering op een specifiek tijdstip

Speedcargo staat in Leeuwarden en (ver) daarbuiten bekend als een snelle en betrouwbare koeriersdienst. Maar wat nou als u niet de allersnelste verzending nodig hebt, maar levering op een specifiek tijdstip? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Sterker nog, het is één van onze specialiteiten.

Levering op een specifiek tijdstip

Bij levering op een specifiek tijdstip, houdt u de regie. Met onze persoonlijke aanpak bent u niet afhankelijk van een rigide distributieproces. In overleg spreken we niet alleen de tijd af wanneer uw lading wordt opgehaald, maar ook wanneer deze bij de bestemming wordt afgeleverd. Dat betekent ook dat we voor u tijdelijke opslag kunnen bieden. Dit biedt een oplossing indien uw product direct opgehaald dient te worden, maar nog niet afgeleverd kan worden.

Bent u op zoek naar een koerier voor levering op een specifiek tijdstip? Neem contact op via ons contactformulier of bel ons, we zijn 24/7 bereikbaar.

Waarom zou u een specifiek tijdstip willen?

Bij levering op een specifiek tijdstip kunt u de aanwezige tijd van onze chauffeur op locatie beperken. Zo hoeft deze niet onnodig lang te wachten. En is uw bestemming een drukke locatie? Dan beperkt u de overlast voor anderen. Ook kunt u zo de levering timen rondom andere aanwezigen of leveringen. We schetsen een paar voorbeelden uit de praktijk:

Snel weg uit de binnenstad

Een van de opdrachtgevers die regelmatig van onze expertise gebruikt maakt voor levering op een specifiek tijdstip is een producent van kelderbierinstallaties. Deze grote biertanks worden geplaatst in drukbezochte restaurants, cafés, clubs en andere horecagelegenheden. De permanente plaatsing van deze biertanks is een klus die wat tijd in beslag neemt en waar meerdere partijen bij betrokken zijn, zoals de installateurs. En laten nou deze locaties zich nou juist in drukbezochte binnensteden bevinden. De stad is vaak niet blij met groot transport dat de straten blokkeert voor winkelend publiek en omwonenden.

Daarom biedt levering op een specifiek tijdstip een uitkomst. We arriveren precies wanneer de installateurs er klaar voor zijn, helpen voor het gemak met uitladen en daar waar het niet in de weg staat plaatsen van de lading, en zijn binnen de kortst mogelijke tijd weer weg. Iedereen blij!

levering op specifiek tijdstip

Krantje bij de koffie

’s Ochtends de krant lezen: als je het nooit doet, snap je niet waarom. Maar andere mensen kunnen niet zonder hun vaste momentje in de ochtend waarbij ze de krant lezen bij hun ontbijt of de koffie.

De krant heeft natuurlijk de belofte dat hij elke ochtend op een vast moment bij je op de mat valt. Daarom is levering op een specifiek tijdstip nodig om te zorgen dat lokale krantenbezorgers op tijd hun ronde kunnen doen. Onze bezorger pikt geregeld kranten bij de drukker op zodat hij om 7:00 bij het lokale distributiecentrum kan zijn voor de krantenbezorgers zodat iedereen zijn vertrouwde krant op tijd heeft.

Benieuwd naar meer ritten van onze ervaren, betrouwbare chauffeurs? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn.

Offerte op maat?

Heeft u vragen over levering op een specifiek tijdstip? Heeft u per direct een koerier nodig? Wij zijn 24/7, alle dagen van de week, bereikbaar. Als u wilt kunnen we binnen 15 minuten onderweg zijn naar uw bestemming. Neem contact met ons op door ons te bellen.
Natuurlijk mag u ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen.