Spoedtransport

Spoedtransport Nederland en de rest van West-Europa

Spoedtransport verzorgen wij vanuit Leeuwarden (Friesland). U kunt voor zowel nationaal als internationaal transport bij ons terecht. Spoedtransport van Speedcargo is bloedsnel. Wij zijn de aangewezen partner voor uw logistieke problemen. Wij zijn in staat om binnen 15 minuten onderweg te zijn met uw zending. Ons ervaren personeel brengt zorgvuldig uw zending van A naar B; Voor in Nederland en over de grens. Neem contact met ons op!

Speedcargo staat niet voor niets voor: bloedsnel, overal & altijd van A naar B, professioneel in spoedtransport.

telnr

Spoedtransport: wat vervoeren we?

Wat vervoeren wij met spoed? Dit kan werkelijk van alles zijn: van belangrijke en/of vertrouwelijke documenten, monsters voor laboratoria, machineonderdelen tot aan een grote vracht met pallets. Als het met spoed naar de eindbestemming moet, dan doen wij dat met zorg.

Spoedkoerier uit Leeuwarden

Met ruim 30 jaar ervaring zetten wij alles op alles om u een optimale en persoonlijke service te verlenen. Niet de grootste wel de beste. Als koerier in Friesland vervoeren wij vrijwel alles met spoed naar het door u gewenste adres. Door heel Nederland en ver daarbuiten. In dertig jaar hebben we met vele bedrijven een mooie samenwerking opgebouwd. Op Speedcargo kunt u vertrouwen. Kort samengevat kunt u van ons nuchtere bedrijf het volgende verwachten:

  • Van personenauto tot vrachtwagen, van envelop tot pallet
  • Binnen 15 minuten onderweg
  • Ervaren chauffeurs
  • NIWO Gecertificeerd
  • Uw zending snel en zonder overladen van A naar B

 

spoedtransport

Spoedtransport door professionele chauffeurs

Ons team chauffeurs bestaat uit een vaste kern mensen met jarenlange ervaring. U kunt rekenen op een vlotte afhandeling en professioneel vervoer door representatieve chauffeurs. Het laden en lossen, vastzetten van goederen en inschatten of pallets geschikt zijn om vervoerd te worden is voor onze chauffeurs geen enkel probleem. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn flexibel en 24/7 bereikbaar. Een spoedkoerier die altijd klaarstaat is een absolute must in de 24-uurs economie van vandaag de dag.

Scherpe tarieven

Voor spoedzendingen profiteert u bij ons van scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nationaal & internationaal spoedtransport

Spoedtransport verzorgen wij vanuit Leeuwarden (Friesland). U kunt voor zowel nationaal als internationaal transport bij ons terecht.

Onze klanten

Dagelijks rijden wij als professionele koeriersdienst voor:

  • Grote Nederlandse banken
  • Producenten in onder andere de metaal- en kunststofsector
  • Advocaten- en notarissenkantoren
  • Zuivelindustrie
  • Voor tenders en aanbestedingen

24/7 telefonisch bereikbaar

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar telefonisch bereiken. Als het nodig is, zijn wij binnen 15 minuten onderweg.