Spoedtransport

Van pallet tot envelop

Speedcargo regelt met spoedtransport in heel Nederland, maar ook in de rest van West-Europa. Speedcargo spoedtransport staat bekend om de snelheid. Wij zijn de aangewezen partner voor uw logistieke problemen. Wij zijn in staat om binnen 30 minuten onderweg te zijn met uw zending! Speedcargo staat niet voor niets voor “altijd scherp”: bloedsnel, overal & altijd van A naar B, professioneel in spoedtransport. Wilt u direct iemand op pad hebben? Bel dan met

telnr

wagenpark

Koerierdienst die voor u spoedtransport?

Wat wij met spoed voor u verzenden kan werkelijk van alles zijn: zo leveren wij met spoed belangrijke en/of vertrouwelijke documenten, maar ook zijn we vaak onderweg met monsters voor laboratoria, machineonderdelen tot aan een grote vracht met pallets. Als het met spoed naar de eindbestemming moet, dan doen wij dat met zorg.

Al 30 jaar ervaring als koerier

Met ruim 30 jaar ervaring zetten wij alles op alles om u een optimale en persoonlijke service te verlenen. Niet de grootste wel de beste. Als koerier in Friesland vervoeren wij vrijwel alles met spoed naar het door u gewenste adres. Door heel Nederland en ver daarbuiten. In dertig jaar hebben we met vele bedrijven een mooie samenwerking opgebouwd.

Wie zijn de klanten van Speedcargo Koerierdienst in Leeuwarden?

Dagelijks rijden wij als professionele koeriersdienst voor:

  • Grote Nederlandse banken
  • Producenten in onder andere de metaal- en kunststofsector
  • Advocaten- en notarissenkantoren
  • Zuivelindustrie
  • Voor tenders en aanbestedingen

Chauffeurs met ervaring in Leeuwarden

Ons team chauffeurs bestaat uit een vaste kern mensen met jarenlange ervaring. U kunt rekenen op een vlotte afhandeling en professioneel vervoer door representatieve chauffeurs. Het laden en lossen, vastzetten van goederen en inschatten of pallets geschikt zijn om vervoerd te worden is voor onze chauffeurs geen enkel probleem. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn flexibel en 24/7 bereikbaar. Een spoedkoerier die altijd klaarstaat is een absolute must in de 24-uurs economie van vandaag de dag.

Dus samengevat; wat kunt u van dé beste koerierdienst in Friesland verwachten?

Op Speedcargo kunt u vertrouwen. Kort samengevat kunt u van ons nuchtere bedrijf het volgende verwachten:

  • Van personenauto tot vrachtwagen, van envelop tot pallet
  • Binnen 30 minuten onderweg
  • Ervaren chauffeurs
  • NIWO Gecertificeerd
  • Uw zending snel en zonder overladen van A naar B

Als het nodig is zijn wij binnen 30 minuten onderweg!

Voor spoedzendingen profiteert u bij ons van scherpe tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons ervaren personeel brengt zorgvuldig uw zending van A naar B; Voor in Nederland en over de grens. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar telefonisch bereiken. Als het nodig is, zijn wij binnen 30 minuten onderweg. Neem nu contact op!

speedcargo telefoon nummer