Speciaal zorg transport

Extra aandacht voor kwetsbaar & vertrouwelijk transport met de speciaal zorg transport

Sommige zendingen vragen om extra aandacht. Omdat ze breekbaar zijn. Of omdat ze vertrouwelijke informatie bevatten. Of omdat gekoeld transport gewenst is. Ook hierin is koeriersdienst Speedcargo uit Leeuwarden uw aangewezen partner.

Transport met 100% aandacht

We komen bij u voorrijden en zetten uw zending veilig vast. Uw zending gaat rechtstreeks naar de bestemming toe. Het wordt niet overgeladen. Alle aandacht gaat uit naar uw zending.

Vertrouwelijke documenten

Banken, advocatenkantoren en producenten: ze schakelen ons in om zorgvuldig en discreet vertrouwelijke informatie te vervoeren.

  • USB-sticks met gevoelige informatie
  • Getekende of te tekenen contracten
  • Vertrouwelijke dossiers

Professionele indruk

Met het speciaal zorg transport van Speedcargo maakt u ook een professionele indruk. En u weet zeker dat uw goederen op tijd zijn afgeleverd dankzij de getekende bevestiging.

Gekoeld transport

Koeriersdienst Speedcargo uit Friesland inschakelen voor gekoeld transport? Hiervoor is ons wagenpark uitgerust met een grote koelbox. Ideaal voor koel- en vriesvervoer.

Niet altijd met spoed

Speciaal transport heeft de ene keer spoed. Maar de andere keer is spoed minder belangrijk. Speedcargo is uw maatwerk koerier en bezorgt naar uw wensen.

speedcargologo_klein