Klein transport

Koeriersdienst voor kleine zendingen

Speedcargo is dé koerier in Friesland voor al uw klein transport. Onze ervaren chauffeurs leveren diverse (kleine) pakketten af op locatie. Van grote pallets tot aan aan kleine pakketten en enveloppen. Wat u ook wilt gaan verzenden, bij Speedcargo weet u zeker dat uw zending zorgvuldig en tijdig wordt bezorgd op de plaats van bestemming.

Klein transport

Speedcargo koeriersdiensten is uw partner wanneer het gaat om kleine zendingen en kleine hoeveelheden zoals een paar pallets, dozen of proefmonsters. Speedcargo is een koeriersdienst in Leeuwarden en weet op snelle en correcte wijze uw leveringen op afgesproken tijd af te leveren op plaats van bestemming.

Wij worden met name in Friesland ingezet voor de bezorging van onder andere machine onderdelen, belangrijke documenten en producten voor evenementen, maar ook voor het afleveren van monsters voor laboratoria. Wij weten als geen ander dat er bij klein transport net zo zorgvuldig moet worden gehandeld als bij grote ladingen en misschien nog wel zorgvuldiger. Wat u ook wilt verzenden, wij gaan altijd op professionele wijze om met uw producten.

klein transport

Geen zending is ons te klein!

Speedcargo levert zowel in het binnen- als in het buitenland. Wij doen aan spoedzendingen, maar we kunnen ook bezorgen op een afgesproken tijdstip. U kunt zowel eenmalig gebruik maken van onze service, als op periodieke basis. Neem nu snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klein transport snel afgeleverd op locatie

Speedcargo werkt met scherpe prijzen, die altijd eerlijk en transparant worden doorberekend aan de klant. Wilt u weten wat Speedcargo voor u kan betekenen? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om onze bestelauto’s en vrachtwagens al te bekijken op onze website. Hier kunt u onze wagenpark bekijken