Klein transport

Speedcargo is dé koerier voor al uw klein transport

 

Speedcargo is dé koerier in Friesland voor al uw klein transport. Onze ervaren chauffeurs leveren diverse kleine pakketten af op locatie. Wat u ook wilt gaan verzenden, bij Speedcargo weet u zeker dat uw zending zorgvuldig en tijdig wordt bezorgd op de plaats van bestemming, in Nederland en de rest van Europa. 

speedcargo telefoon nummer

Werkwijze Speedcargo Leeuwarden

Speedcargo koeriersdiensten is uw partner wanneer het gaat om kleine zendingen en kleine hoeveelheden, zoals

  • een paar pallets,
  • dozen
  • of proefmonsters.

Speedcargo is een koeriersdienst in Leeuwarden en weet op snelle en correcte wijze uw leveringen op afgesproken tijd af te leveren op plaats van bestemming. Speedcargo investeert veel in de vakbekwaamheid van de chauffeurs dankzij jaarlijkse trainingen, cursussen en opleidingstrajecten. Wij besteden veel aandacht aan veiligheid, lading zekeren, voertuigcontrole en energiezuinig rijden. Wij worden met name in Nederland, maar ook in de rest van Europa, ingezet voor de bezorging van onder andere machine onderdelen, belangrijke documenten en producten voor evenementen, maar ook voor het afleveren van monsters voor laboratoria. Wij weten als geen ander dat er bij klein transport net zo zorgvuldig moet worden gehandeld als bij grote ladingen en misschien nog wel zorgvuldiger. Wat u ook wilt verzenden, wij gaan altijd op professionele wijze om met uw producten.

 

klein transport

Spoedzendingen en klein transport op afgesproken tijdstip

Speedcargo levert zowel in het binnen- als in het buitenland. Wij doen aan spoedzendingen, maar we kunnen ook bezorgen op een afgesproken tijdstip. Wij zijn in staat om binnen 15 minuten onderweg te zijn met uw zending van kleine pakketten! Onze slogan is niet voor niets “altijd scherp”: bloedsnel, overal & altijd van A naar B, professioneel in spoedtransport. U kunt zowel eenmalig gebruik maken van onze service, als op periodieke basis. Met Speedcargo online kunt u uw nieuwe opdrachten doorgeven, uw zending volgen, de ordergeschiedenis bekijken. Een extra handige service voor al uw opdrachten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klein transport snel afgeleverd op locatie

Bent u benieuwd naar wat Speedcargo voor u kan betekenen? En op welke termijn? Bel ons dan of vul ons contactformulier in. Speedcargo werkt met scherpe prijzen, die altijd eerlijk en transparant worden doorberekend aan de klant. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om onze bestelauto’s en vrachtwagens al te bekijken op onze website. Hier kunt u onze wagenpark bekijken. Voor elke zending hebben we een geschikte wagen.