Ad hoc transport

Ad hoc transport

Voor ad hoc transport kunt u vertrouwen op de chauffeurs van Speedcargo. Wat verstaan we onder ad hoc?  Dit zijn “niet geplande zendingen” die wij met zorg van A naar B vervoeren. Neem bijv. een taartenbakker/pizzabakker/bake-off bedrijf die elke week door ons nieuwe producten laat bezorgen bij hun test panel. Uw zending wordt met zorg en met spoed bezorgd op plaats van bestemming. Met ruim 30 jaar ervaring, kun je 100% vertrouwen op Speedcargo. U heeft geen contract nodig om van onze diensten gebruik te maken. U belt en wij komen eraan! Dus; ad hoc transport nodig? Neem dan direct contact met ons op!

Ad hoc transport internationaal

Ook ad hoc transport naar andere landen binnen Europa (en zelfs als het moet buiten Europa) is aan ons toevertrouwd. Wij rijden regelmatig ritten vanuit en naar het buitenland. Wij voorzien alle hoeken van Nederland en Europa van ad hoc transport. Recentelijk hebben we nog medisch apparatuur naar Zweden gebracht voor een keuring. We worden ook veel gevraagd voor het transport van machineonderdelen, laboratoria monsters en grote vaten. We hebben een uitgebreid wagenpark met bestelauto’s, bakwagens en vrachtwagens. Het vervoer van 33 europallets is dus voor ons geen enkel probleem. Voor het soort vervoer kunt u terecht op onze wagenpark pagina. Bent u benieuwd naar onze ervaringen? Wij delen heel actief onze ritten op Facebook, mocht u benieuwd zijn naar onze ervaringen.

Ad hoc transport

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij iedere niet geplande en geplande zending met zorg van A naar B vervoeren. Wij zijn in staat om samen met u tot de juiste logistieke oplossing te komen. Wij vervoeren diverse zendingen voor uiteenlopende klanten. Denk aan pallets, pakketten, maar ook belangrijke dossiers, gekoelde producten en kostbare objecten.

Tijdelijke opslag

Vaak hoort bij ad hoc transport ook tijdelijke opslaan van goederen (of pakketten). Ook daar hebben wij iets voor bedacht. Staan de pakketten die verzonden moeten worden in de weg? In onze loods kunnen wij uw goederen voor korte tijd opslaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vragen over ad hoc transport

Heeft u vragen over ad hoc transport? Heeft u per direct een koerier nodig? Wij zijn 24/7, alle dagen van de week, bereikbaar. Als u wilt kunnen we binnen 15 minuten onderweg zijn naar uw bestemming. Neem contact met ons op door ons telefoonnummer te bellen. Natuurlijk mag u ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen.