Ad hoc transport

Voor ad hoc transport kunt u vertrouwen op de chauffeurs van Speedcargo. Uw zending wordt met zorg en met spoed bezorgd op plaats van bestemming. U heeft geen contract nodig om van onze diensten gebruik te maken. U belt en wij komen eraan!

Internationale ritten

Wij rijden regelmatig ritten vanuit en naar het buitenland. Wij voorzien alle hoeken van Nederland en Europa van ad hoc transport. Recentelijk hebben we nog medisch apparatuur naar Zweden gebracht voor een keuring. We worden ook veel gevraagd voor de transport van machineonderdelen, laboratoria monsters en grote vaten. We hebben een uitgebreid wagenpark met bestelauto’s, bakwagens en vrachtwagens. Het vervoer van 33 europallets is dus voor ons geen enkel probleem.

Ad hoc transport

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij iedere niet geplande en geplande zending met zorg van A naar B vervoeren. Wij zijn in staat om samen met u tot de juiste logistieke oplossing te komen. Wij vervoeren diverse zendingen voor uiteenlopende klanten. Denk aan pallets, pakketten, maar ook belangrijke dossiers, gekoelde producten en kostbare objecten.

ad hoc transport

Tijdelijke opslag

Staan de pakketten die verzonden moeten worden in de weg? In onze loods kunnen wij uw goederen voor korte tijd opslaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.