Ad hoc transport

Ad hoc transport

Voor ad hoc transport kunt u vertrouwen op de chauffeurs van Speedcargo. Wat verstaan we onder ad hoc?  Dit zijn “niet geplande zendingen” die wij met zorg van A naar B vervoeren. Uw zending wordt met zorg en met spoed bezorgd op plaats van bestemming. Met ruim 30 jaar ervaring, kunt u 100% vertrouwen op Speedcargo.

U heeft geen contract nodig om van onze diensten gebruik te maken. U belt en wij komen eraan! 

Internationaal transport

Ook ad hoc transport naar andere landen binnen Europa (en zelfs buiten Europa) is aan ons toevertrouwd. Wij rijden regelmatig naar België, Frankrijk, Italië, Denemarken of verder. Wij voorzien alle hoeken van Nederland en Europa van ad hoc transport. Recentelijk hebben we nog medisch apparatuur naar Zweden gebracht voor een keuring. We worden ook veel gevraagd voor het transport van machineonderdelen, laboratoria monsters en grote vaten. We hebben een uitgebreid wagenpark met bestelauto’s, bakwagens en vrachtwagens. Het vervoer van, bijvoorbeeld, 33 europallets is dus voor ons geen enkel probleem.

Ad hoc transport

Met ruim 30 jaar ervaring kunnen wij iedere niet geplande en geplande zending met zorg van A naar B vervoeren. Wij zijn in staat om samen met u tot de juiste logistieke oplossing te komen. Wij vervoeren diverse zendingen voor uiteenlopende klanten. Denk aan pallets, pakketten, maar ook belangrijke dossiers, gekoelde producten en kostbare objecten. Bent u benieuwd naar onze ervaringen? Wij delen heel actief onze ritten op Facebook, dus bent u benieuwd naar wat onze chauffeurs meemaken? Volg ons dan op Facebook of LinkedIn.

Tijdelijke opslag

Vaak hoort bij ad hoc transport ook tijdelijke opslaan van goederen (of pakketten). Ook daar hebben wij iets voor bedacht. Staan de pakketten die verzonden moeten worden in de weg? In onze loods kunnen wij uw goederen voor korte tijd opslaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vragen over ad hoc transport

Heeft u vragen over ad hoc transport? Heeft u per direct een koerier nodig? Wij zijn 24/7, alle dagen van de week, bereikbaar. Als u wilt kunnen we binnen 15 minuten onderweg zijn naar uw bestemming. Neem contact met ons op door ons te bellen. Natuurlijk mag u ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen.

ad hoc transport