Kunsttransport

Kunsttransport – zorgvuldig vervoer van waardevolle objecten

Het vervoer van waardevolle werken en bijzondere objecten kunt u toevertrouwen aan Speedcargo. Zo hebben wij in het verleden al diverse werken mogen vervoeren naar de Biënnale in Venetië en transporteren wij bijzonder objecten voor diverse opdrachtgevers van en naar eindbestemmingen in het binnen- en buitenland.

Uitgebreid wagenpark

Om kwetsbare objecten voor u over de weg te vervoeren beschikken wij over moderne wagens met bijzondere eigenschappen, zoals klimaat- en temperatuur controle. Wij vervoeren zendingen uitsluitend met eigen auto’s en eigen medewerkers. U wilt natuurlijk de zekerheid dat uw zending onbeschadigd en op tijd aankomt op de plaats van bestemming. Met Speedcargo als partner hoeft u zich geen zorgen te maken over uw zending en wie de verantwoordelijke is. Alle zendingen kunt u volgen dankzij ons trackingsysteem. U dus weet precies hoe laat de zending de plaats van bestemming bereikt.

Kunsttransport – Zorgvuldig vervoer door representatieve chauffeurs

Onze chauffeur zijn bekwaam in breekbaar transport. Zowel vervoer binnen Nederland als daarbuiten is geen enkel probleem. Wij leveren maatwerk oplossingen om het vervoer van uw zending zorgvuldig en goed gezekerd van A naar B te transporteren.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Goed getrainde chauffeurs
  • Een nauwe samenwerking tussen u en ons
  • Innovatieve oplossingen voor optimaal transport
  • Een rechtstreeks levering naar eindbestemming

Vraag vrijblijvend een offerte aan!