Snel transport

Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in snel transport binnen Nederland en door heel Europa. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en zijn een vertrouwde partner voor grote en kleine opdrachtgevers. Dankzij onze betrouwbare snel transport diensten weten steeds meer organisaties Speedcargo te vinden.

Exact op uw wensen en behoeften toegesneden snel transport.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge mate van nauwkeurigheid en flexibiliteit. De grote kracht van Speedcargo ligt bij onze medewerkers. Onze ervaren chauffeurs worden ingezet om producten en goederen te verzenden voor verschillende typen opdrachtgevers. Dit biedt ons de mogelijkheid om uw zending op een voor u perfect passende wijze te vervoeren.

Speciaal transport

Wij transporteren met grote zorg waardevolle ladingen. Denk aan het vervoer van complexe machines tot aan vertrouwelijke documenten. Lees meer over onze special transport.

snel transport

Wat kunt u verwachten?

  • Uw zending wordt rechtstreeks van A naar B gebracht
  • Snelle levertijden
  • Korte lijnen:1 telefoontje van uw kant is genoeg
  • Ervaren en representatieve chauffeurs
  • Zendingen worden met zorg van A naar B vervoerd

Op zoek naar een bedrijf waar u altijd op kunt rekenen en waar men de beschikking heeft over gekwalificeerde vakmensen en een uitgebreid wagenpark? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!