Internationaal Transport Duitsland

De koeriersdienst voor internationale transport naar Duitsland

Als u op zoek bent naar een snel en goed internationaal transport naar Duitsland. Dan bent u bij Speedcargo aan het juiste adres. Stel, u bent een belangrijk document vergeten, waar u achterkomt nadat u al onderweg bent naar een belangrijke klant in Duitsland. Het is niet mogelijk om het document te krijgen op een andere manier. Dan belt u Speedcargo. Wij zitten zo snel mogelijk op de weg voor u, om uw zending op de gewenste locatie af te leveren in Duitsland.

Divers wagenpark

Wij beschikken over een zeer divers en uitgebreid wagenpark. Daardoor kunnen we precies afwegen welke wagen het beste bij uw verzending pastZo weet u zeker dat de zending in goede staat aankomt op uw locatie in Duitsland.

Internationaal transport naar Duitsland – bijzonderheden

Op zon- en officiële feestdagen dient u rekening te houden met een rijverbod op het gehele Duitse wegennet van 0.00 tot 22.00 uur. Dit is een rijverbod voor vrachtauto’s en oplegger combinaties met een maximum massa beladen voertuig van meer dan 7,5 ton. Ook voor vrachtauto’s (LKW vanaf 2800 kg totaalgewicht) met aanhangwagen, ongeacht het vervoerde totaalgewicht. Slechts in uitzonderlijke situaties is er een mogelijkheid tot ontheffing.

Zaterdag rijverbod: tijdens de vakantieperiode mag er niet gereden worden. Dit geldt op alle zaterdagen in de maanden juli en augustus van 7.00 uur tot 20.00 uur.

internationaal transport Duitsland – Speedcargo

Met spoed een koerier nodig naar uw locatie in Duitsland? Neem dan contact met op via het nummer 058 – 288 20 82.  Van palletvervoer tot aan het transport van betrouwbare documenten. Een belangrijk pakketje naar Hamburg, met spoed een vrachtwagen naar of vanuit München of een pallet vol producten naar de binnenstad van Berlijn: uw internationaal transport naar Duitsland is geregeld.