Onze ervaren chauffeurs

Strakke planning, flexibel, snel en professionele zorgvuldigheid; zo kunnen we onze Speedcargo chauffeurs omschrijven. Vandaar ook onze slogan: “Altijd scherp”. 

Opgeleid voor speciaal transport, gekoeld transport en spoedtransport

Wij werken met een vaste kern ervaren chauffeurs. De chauffeurs zijn opgeleid voor het vervoer van speciaal transport, gekoeld transport en het vervoer van uiteenlopende spoed transporten. Speedcargo houdt de vakbekwaamheid van de chauffeurs op peil dankzij jaarlijkse trainingen, cursussen en opleidingstrajecten. Wij besteden veel aandacht aan veiligheid, lading zekeren, voertuigcontrole en energiezuinig rijden. Wist u bijvoorbeeld dat ongeveer 25 procent van de ongelukken, waarbij vrachtwagens betrokken zijn, toegeschreven worden aan een gebrekkige zekering van de lading?

Opleidingstraject nieuwe chauffeurs

Nieuwe collega’s genieten van een opleidingstraject van 6 maanden! Chauffeurs die deze opleiding hebben gevolgd zijn waardevolle vakbekwame medewerkers voor zowel Speedcargo maar zeker ook voor onze opdrachtgevers.

Wij beschikken over een NIWO vergunning

Kwaliteit in transport begint bij de NIWO. Met de NIWO vergunning, ook wel bekend als de transportvergunning beroepsgoederenvervoer of Eurovergunning, wordt Speedcargo iedere 5 jaar getoetst op de volgende kwalitatieve eisen:

  1. kredietwaardigheid,
  2. betrouwbaarheid,
  3. vakbekwaamheid en
  4. reële vestiging.

 

Wilt u gebruik maken van onze expertise? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0582882082.