Een bierinstallatie levering op gewenst tijdstip

Levering op een gewenst tijdstip

Een unieke eigenschap van Speedcargo is dat wij als koerier levering op een gewenst tijdstip aanbieden. Geen tijdsvlak, maar precies op het gewenste tijdstip voor de deur. Dit kan een levering zijn van een doosje, maar ook van 30 pallets of een grote machine.

Waarom levering op een gewenst tijdstip?

Waarom zou je een levering op een gewenst tijdstip willen? Dit kan ook nodig zijn, omdat meerdere bedrijven en personen op hetzelfde tijdstip op locatie moeten zijn. Bijvoorbeeld omdat er geen plek voor opslag is, er op een drukke locatie gewerkt wordt of omdat er meerdere mensen nodig zijn bij de installatie. We schetsen hieronder een voorbeeld uit de praktijk waar we een bierinstallatie leveren op het gewenste tijdstip.

8:00 Kelder bierinstallatie levering op gewenst tijdstip in hartje Amsterdam

Wij staan bijvoorbeeld exact 08:00 midden in het centrum van Amsterdam, omdat de opdrachtgever een bierinstallatie wil laten plaatsen, waar niet alleen wij bij nodig zijn, maar ook personeel van Heineken en monteurs. De levering kan simpelweg niet voor de locatie blijven staan, omdat het café hier geen ruimte voor heeft. De levering staat dan dus in de weg. Wij leveren precies op het gewenste tijdstip de kelderbierinstallatie af, deze wordt direct geplaatst en wij kunnen de oude weer mee terug nemen.

levering gewenst tijdstip levering gewenst tijdstip

Ook in Groningen mochten wij een bierinstallatie leveren, bij een prachtig biercafé midden in het centrum van Groningen. Op de foto’s ziet u de hoeveelheid attributen die afgeleverd worden. Deze spullen kunnen niet op de stoep of straat blijven staan en daarom wordt onze levering afgestemd met de monteurs, etc.

levering gewenst tijdstip levering gewenst tijdstip

levering gewenst tijdstip

Elke dag 09:15 in Beilen bij een grote zuivelfabriek

Ook staan wij elke dag 09:15 in Beilen bij een grote zuivelfabrikant. Precies op dit tijdstip worden proefmonsters ingeladen. Deze brengen wij direct naar een laboratorium. De levering komt erg precies, omdat deze proefmonsters getest moeten worden, waarna het partijproduct verder het productieproces in kan. Dit moet zo snel mogelijk, gekoeld, precies en daarom dus op tijd.

Maar ook in Duitsland zijn wij er precies op het gewenste tijdstip!

Niet alleen in Nederland zijn wij precies op tijd, maar ook in het buitenland. Om 08:30 moesten wij in Rostock zijn in Duitsland bij Imawis. Dit is ruim 6 uren rijden vanuit Leeuwarden, waar wij gevestigd zijn. Nog voordat de deur van het slot ging stonden wij paraat.

Neem contact op voor een levering op gewenst tijdstip

Heeft u ook een levering die op een precieze tijd geleverd moet worden? Neem dan contact op met Speedcargo. Speedcargo:

  • vervoert (bijna) alles
  • is efficiënt
  • 24/7 bereikbaar
  • levert in heel Benelux en er buiten
  • heeft een hoge tevredenheidsscore

Neem direct contact op met 058 288 20 82 of vul ons contactformulier in. Voor meer nieuws en weetjes kunt u ons volgen op Facebook!