Een maand bij Speedcargo – Maart 2020

Een maand van Speedcargo – Maart 2020

Speedcargo is actief op Facebook. Wij delen geregeld beelden die te maken hebben met onze werkzaamheden onderweg en op kantoor. Zo delen we bijvoorbeeld foto’s van voetbalstadions waar we mogen leveren. Ook laten we onze volgers af en toe raden waar één van onze wagens staat geparkeerd. Raadt u dit plekje, dan maakt u kans op een cadeau. Het is leuk om op die manier interactie te hebben met onze volgers en bezoekers. Het kan natuurlijk zijn dat u geen Facebook heeft. Daarom delen we nieuws rondom onze werkzaamheden ook via dit blog. Eens in de één of twee maanden een nieuwe bericht. Volg ons hier!

Deze maand bij Speedcargo

Afgelopen maand(en) is voor iedereen een uitzonderlijke maand te noemen in verband met COVID-19 in Nederland. Ook voor ons. Het werk bij Speedcargo ging (gelukkig) gewoon door. Met GELUKKIG bijna iedereen in goede gezondheid. We nemen je dan ook mee vanaf 1 maart tot aan 1 april 2020.

Lemsternijs, Storm Dennis, Libris, Duitsland en Covid-19

We plaatsten een bericht van onze Linda en Anita die met een foto van hun laatste ritje Lemmer met DHL in de krant ‘Lemsternijs’ verschenen.  Zeven jaar lang bezorgden zij postpakketten in Lemmer. Na al die mooie jaren is deze route in Lemmer voor hun verleden tijd. Hogere hand heeft besloten dat zij vanaf 1 maart de route niet meer mogen rijden. Klik hier door naar het artikel.

Storm Dennis was net in Nederland geweest. Speedcargo ‘moest’ gewoon de weg op tijdens deze storm. Dit leverde spannende en mooie beelden op, zoals in Harlingen. Bekijk hier de video.

We mochten een stapel kranten van Libris naar Amsterdam brengen. Libris is een krantje die in de Trouw en Volkskrant verschijnt.

De slogan van Speedcargo is ‘altijd scherp’ en dat is niet voor niks. Speedcargo staat er om bekend om altijd snel ergens te kunnen zijn. Dit bewezen we weer met onze opdracht voor Imawis in Rostock Duitsland. Hier moesten wij om 08:30 aanwezig zijn. Dat bekent 6 uur eerder al onderweg zijn. Geen probleem. De chauffeur stond nog eerder dan de medewerkers voor de deur.

Heeft u ook een spoed opdracht voor ons? Neem dan contact op!

Onze leveringen zijn altijd leuk. Zo mochten we in maart een levering doen bij de kubuswoningen in Rotterdam. De Rotterdamse Kubuswoning is al meer dan 30 jaar een architectonisch fenomeen, dus dit bezoekje is vastgelegd.

En toen verspreide het Corona virus zich enorm snel in Nederland en werden er ingrijpende maatregelen getroffen door de overheid. We zitten er nog middenin. Een onzekere tijd voor iedereen en alle bedrijven. De werknemers bij Speedcargo hebben gelukkig in goede gezondheid onze werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren. Ook voor hen is het een onzekere tijd en daarom hebben we iedereen even in het zonnetje gezet, want wat zijn we blij met de inzet van het Speedcargo team! Dat kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Wij hopen dat u allemaal gezond blijft.

Eind mei zullen we u weer op de hoogte stellen van de werkzaamheden bij Speedcargo