Winterse taferelen

De winter van 2022 van Speedcargo

Het is lente! We hadden een zachte winter in Nederland, met slechts een enkel weekendje schaatsweer en een paar millimeter sneeuw. Maar verderop in Europa hebben ze wel winters weer gehad. Deze momenten vonden onze chauffeurs het vastleggen waard.

Door de Brennerpas

U kent hem vast wel uit dat liedje: met de vlam in de pijp! Bekend omdat hij de hoogste snelweg in de Alpen is. Wij zijn door de Brennerpas naar Monza in Italië gereden met deze bestelbus en aanhanger met motoren en onderdelen. In de Alpen is het weer wisselvallig, maar onze chauffeur heeft geluk gehad en in de stralende zon kunnen pauzeren.

Winter in Nederland

Echt winter hebben we niet gehad, maar toch zien we waar we ook komen toch een kerstsfeer, bijvoorbeeld bij de Westergasfabriek of op de Dam. Smalle, feestelijk versierde winkelstraten zijn voor ons geen belemmering!

Kerstbomen spotten

Overal waar we komen vinden we kerstbomen! Bijvoorbeeld bij dit Franse kasteeltje. Onze chauffeur had een mindere plek uit kunnen kiezen om te overnachten.

In weer en wind

Je kunt niet altijd geluk hebben, op de terugweg van havenstad Rostock in Duitsland heeft onze chauffeur een flinke sneeuwstorm moeten trotseren. Dan moet je scherp blijven, maar dat is voor ons geen probleem, het is één van onze beloftes!