Belangrijke documenten vervoeren

Belangrijke documenten vervoeren

 
Belangrijke documenten vervoer
 
Belangrijke documenten vervoeren of belangrijke poststukken vervoeren kan door Speedcargo. Wij brengen uw belangrijke documenten op een snelle en discrete wijze naar de plaats van bestemming. Wij zijn in staat om binnen 15 minuten onderweg te zijn met uw zending. Ons ervaren personeel brengt zorgvuldig uw zending van A naar B; Voor in Nederland en over de grens.
 

Meer dan 30 jaar ervaring

 
Speedcargo heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vervoeren van belangrijke documenten. Speedcargo staat dan ook bekend om ‘speciaal zorg transport’ naast ‘spoedtransport’. Wij geven extra aandacht aan vertrouwelijk transport met de speciaal zorg transport. Uw zending gaat rechtstreeks naar de bestemming toe. Het wordt niet overgeladen. Alle aandacht gaat uit naar uw zending.
 

Ervaring in transport voor banken en meer

 
De ervaring die we hebben in het vervoeren van belangrijke documenten is gebaseerd op ervaring in transport voor banken, advocatenkantoren en producenten. Deze organisaties vragen om zorgvuldig en discreet vertrouwelijke informatie te vervoeren. Voorbeelden van belangrijke documenten die wij vervoeren zijn:

  • USB-sticks met gevoelige informatie
  • Getekende of te tekenen contracten
  • Vertrouwelijke dossiers

 

Voorbeeld van belangrijke documenten vervoeren

 
Waar moet u dan aan denken bij belangrijke documenten transport? U kunt bijvoorbeeld denken aan een advocaat die een belangrijk document nodig heeft voor een rechtszaak. Het dossier ligt nog op kantoor, terwijl de advocaat op in de rechtbank zat in Groningen. Speedcargo zorgt er voor dat het document zo spoedig mogelijk op locatie komt, dezelfde dag.
 
Tijdens een rechtszaak bleek één van de dossiers met vertrouwelijke informatie nog op kantoor in Heerenveen te liggen. De rechtszaal verlaten was natuurlijk geen optie voor de advocaat. 1 telefoontje naar koeriersdienst Speedcargo in Leeuwarden was genoeg. Het dossier werd met spoed en grote zorgvuldigheid bij de rechtbank in Groningen bezorgd. De rechtszaak kon zonder problemen verder gaan.
 

Geheimhoudingsplicht

 
Onze medewerkers moeten zich houden aan een geheimhoudingsplicht. U weet zeker dat uw goederen op tijd zijn afgeleverd dankzij de getekende bevestiging. Met het speciaal zorg transport van Speedcargo maakt u daardoor een professionele indruk.
 

Bent u ons nodig? Neem contact op

 
Werkt u bij een bank en moeten uw documenten veilig naar een andere plek? Bent u een advocatenkantoor en heeft u belangrijke documenten? Heeft u een belangrijke brief die beslist persoonlijk ondertekend moet worden voor een bepaalde datum? Of bent u iets vergeten voor uw afspraak in Amsterdam, waar u al aanwezig bent, terwijl uw laptop nog in Limburg ligt? Ook dan kunt u contact met ons opnemen!
 
Neem contact op met Speedcargo en wij zorgen er voor dat uw belangrijke documenten met zorg vervoeren.