De 3 voordelen van het samenwerken met Speedcargo

Speedcargo is al 30 jaar lang één van de betere koerierdiensten in Nederland. Als koerier in Friesland vervoeren wij vrijwel alles met spoed naar het door uw gewenste adres. Door heel Nederland en ver daarbuiten. Omdat iedereen dat zomaar kan zeggen, voegen wij graag daad bij ons woord toe en kunt u in onze blog lezen wat de drie grootste voordelen zijn van het samenwerken met Speedcargo.

 

1. Speedcargo beschikt over een ontzettend breed inzetbaar wagenpark

Veel koerierdiensten beschikken over een bestelauto en een misschien nog een grotere bestelbus. Bij ons kan er elk denkbare grootte van de wagen ingezet worden. Van een kleine bestelauto tot aan een bakwagen met open laadbak. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook voor grote palletladingen vrachtwagens inzetten met een groot laadvermogen of zelfs trailers. Benieuwd naar alle opties? Dat kunt u hier bekijken!

 

2. Bij Speedcargo werken functionele chauffeurs

Waar veel koerierdiensten vaak schoolverlaters inzetten en alleen een eis stellen of degene een rijbewijs heeft, bij Speedcargo werken we met een vaste kern van ervaren chauffeurs die speciaal opgeleid zijn voor verschillende vormen van transport. Hierbij kan je denken aan speciaal transport en uiteenlopende vormen van spoed transport.

 

Wij leiden zelf onze nieuwe startende chauffeurs op. Ze genieten een uitvoerig opleidingstraject. Wanneer ze dat doorlopen hebben, zijn ze volledig inzetbaar om te mogen rijden voor al onze klanten. Hierdoor zorgen we voor een gedegen aanpak, zodat wij en onze klanten optimaal tevreden zijn! Lees hier meer over onze chauffeurs.

 

3. Speedcargo is flexibel en de klant kan alles aanpassen naar wens

Bij Speedcargo staat de klant altijd voorop. Wij zorgen ervoor dat de zending altijd goed aankomt. Daarnaast staan we altijd klaar voor de klant. Binnen 15 minuten zijn wij onderweg naar u, om het pakketje of de lading op te halen. Op onze website kunt u meer lezen over onze spoedtransport en onze speciale zorg transport. Zo kunnen we op elke manier onze klanten optimaal van dienst zijn. 

 

Vragen?

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of bel ons op: 058 288 20 82