Gekoeld transport

Gekoeld transport voor medicijnen, laboratoriummonsters en meer!

Gekoeld transport is meer dan alleen van A naar B rijden. De combinatie van een strakke planning, onze flexibiliteit, snelheid en professionele zorgvuldigheid maakt ons al jarenlang een veelgevraagde transportpartner binnen diverse branches. Onze ervaren chauffeurs vervoeren met zorg uw producten binnen Nederland en naar elke gewenste locatie in Europa. Met koeriersdienst Speedcargo aan uw zijde transporteert u uw producten zorgeloos en snel.

Spoedtransport

Ons wagenpark is uitgerust met een grote koelbox. Ideaal voor koel- en vriesvervoer. Wilt u met spoed laboratoriummonsters vervoeren? Voor spoedtransport kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw zending op elk gewenst tijdstip bij de eindgebruiker bezorgd wordt. Voor het bezorgen van uw producten in Leeuwarden en omstreken zijn wij binnen 15 minuten onderweg.

gekoeld transport

Voordelige tarieven

Wij streven ernaar u een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Professioneel transport voor scherpe tarieven; dat is wat u van ons kunt verwachten. Neem contact met ons op voor actuele tarieven.