Gekoeld transport

Gekoeld transport binnenland en buitenland

Bij Speedcargo kunt u terecht voor gekoeld transport. Ook gekoeld transport met spoed is mogelijk. U kunt voor zowel nationaal als internationaal gekoeld transport bij ons terecht. Ons ervaren personeel brengt zorgvuldig uw zending van A naar B. Gekoeld transport nodig? Neem contact met ons op!
Gekoeld transport

Voor wie is gekoeld transport

Gekoeld transport kan nodig zijn bij het vervoeren van medicijnen, laboratoriummonsters, bloemen, planten, voedselproducten en producten uit chemische industrie en pharma-industrie. Belangrijk om te weten is dat we met veel zorg om gaan met uw zending. De combinatie van een strakke planning, onze flexibiliteit, snelheid en professionele zorgvuldigheid maakt dat wij dit als transportpartner goed voor u kunnen uitvoeren.

Gekoeld transport door ervaren chauffeurs

Gekoeld transport moet met zorg worden uitgevoerd. Onze ervaren chauffeurs vervoeren met zorg uw producten binnen Nederland en naar elke gewenste locatie in Europa. We komen bij u voorrijden en zetten uw zending veilig vast. Uw zending gaat rechtstreeks naar de bestemming toe en wordt niet overgeladen. Alle aandacht gaat uit naar uw gekoelde zending. Gekoeld transport is dus meer dan alleen van A naar B rijden en onze chauffeurs zijn hier heel geschikt voor.

Spoedtransport voor gekoelde zending

Ons wagenpark is uitgerust met een grote koelbox. Ideaal voor koel- en vriesvervoer. Wilt u met spoed laboratoriummonsters vervoeren? Voor spoedtransport kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw zending op elk gewenst tijdstip bij de eindgebruiker bezorgd wordt. Voor het bezorgen van uw producten in Leeuwarden en omstreken zijn wij binnen 15 minuten onderweg.

Onze werkwijze en tarieven

Wij streven ernaar u een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Wij staan bekend om professioneel transport voor scherpe tarieven, dat is wat u van ons kunt verwachten. Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op voor actuele tarieven. Wat u nog meer van ons kunt verwachten bij gekoeld transsport leest u hier onder.

  • Uw zending wordt rechtstreeks van A naar B gebracht
  • Wij staan bekend om snelle levertijden.
  • Korte lijnen: één telefoontje van uw kant is genoeg.
  • Ervaren en representatieve chauffeurs.

Bij Speedcargo kunt u rekenen op kwaliteit en een bedrijf waar men de beschikking heeft over gekwalificeerde vakmensen en een uitgebreid wagenpark. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Direct een afspraak maken voor gekoeld transport

Vraag gerust naar de mogelijkheden bij Speedcargo voor gekoeld transport. Wij kunnen u adviseren en kunnen u direct vertellen op wat voor termijn wij uw zending in orde kunnen maken. Dus heeft u een opdracht voor ons? Neem dan contact op!