Pallet transport dezelfde dag geleverd

Pallet transport – dezelfde dag geleverd

Speedcargo heeft meer dan 30 jaar ervaring in transport, zo ook pallet transport. Bent u op zoek naar een bedrijf die uw pallet transport regelt? Speedcargo kan dezelfde dag nog uw pallet transport verzorgen in Nederland. We rijden niet alleen in Nederland, maar ook in de Benelux en daarbuiten. 

Pallet transport snel en met zorg

We regelen het transport van uw pallets snel, goed en voordelig naar elk adres in de Benelux. We halen de pallets bij u op en zorgen dat ze binnen de gewenste levertermijn afgeleverd worden.

Wanneer pallet transport

Palletvervoer is voor zendingen die meer dan 70 kg wegen de beste manier om te transporteren. Maar ook als u binnen Nederland meer dan 8 pakketten naar dezelfde ontvanger verstuurt is het al voordeliger is om de pakketten op een pallet te versturen. Oftewel een pallet verzenden is interessant wanneer meerdere pakketten naar hetzelfde adres getransporteerd moeten worden. Daar hebben wij de geschikte wagens voor! Een pallet is niet alleen voordeliger, maar ook handig, want alle pakketten komen op hetzelfde moment aan. Pallets zijn bovendien handig als u vaak zware pakketten vervoert.

Voorbeeld van pallettransport met spoed

Een voorbeeld van pallet transport met spoed, is een paar pallets met Slikzout voor een groothandel. De producent van dit product zit in Harlingen, de lading moest naar een groothandel in Zuid Frankrijk. Dit regelen wij.

 

Wagenpark voor pallet transport

Ons wagenpark is erg uitgebreid. Voor elke zending hebben wij een geschikte wagen. Pallets kunnen in al onze wagens getransporteerd worden. Het hangt af van het laadvermogen welke gekozen wordt voor uw transport. Bekijk hier ons wagenpark.

Onze chauffeurs voor pallet transport

Naast goede wagens is het van esentieel belang dat de chauffeurs net zo goed zijn. Daarom investeren wij veel in onze chauffeurs. Zo werken wij met een vaste kern aan chauffeurs die allemaal erg flexibel zijn en een hoge mate van profesionaliteit bezitten. Uiteraard vindt al ons transport plaats onder de NIWO vergunning.

24/7 telefonisch bereikbaar voor pallet transport en meer

U kunt ons 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar telefonisch bereiken. Als het nodig is, zijn wij binnen 15 minuten onderweg. Oftewel, voor spoedtransport kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor pallets.

Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Bel 058 – 288 20 82 of neem contact op door ons contactformulier in te vullen. 

pallet transport