Wagenpark – Wij vervoeren (bijna) alles

mercedes

Wagenpark – Wij vervoeren (bijna) alles

Speedcargo Koeriersdiensten Friesland beschikt over een uitgebreid wagenpark en vervoeren (bijna) alles. Een overzichtelijk overzicht van onze wagens en hun laadvermogen zie je in ons wagenpark overzicht. Hiermee vervoeren wij al uw opdrachten met spoed én zorg van A naar B. U kunt namelijk kiezen voor een spoedbezorging (wanneer belangrijke onderdelen ontbreken die u moet spoed moet hebben) of speciale zorg transport (denk aan het vervoeren van belangrijke documenten).

Uitgebreid wagenpark, van bestelauto tot trailer

Van envelop tot USB-stick en van scheepsmotoren tot lantaarnpalen: met ons wagenpark vervoeren we nagenoeg alles. Wij kunnen namelijk producten vervoeren tot een lengte van 13,60 meter en een gewicht van 25 ton. Voor iedere opdracht hebben wij de geschikte wagen voor u klaar staan. De wagens die wij klaar hebben staan voor alle klussen die wij binnenkrijgen kunnen betrouwbaar, professioneel en razendsnel vervoerd worden. De wagens die wij hebben staan zijn:

  • Combo
  • Kleine bus
  • Grote bus
  • Open laadbak
  • Bakwagen met laadklep
  • Vrachtwagen met laadklep tot 8.000 kg
  • Trekker oplegger met laadklep tot 25.000 kg

Bekijk hier alle wagens in ons wagenpark.

Vraag een zending aan met Speedcargo online

Ons wagenpark is volledig uitgerust met GPS. Zo volgen wij iedere zending nauwkeurig. Wij kunnen dus altijd precies aangeven wanneer uw levering uitgevoerd wordt en wanneer uw levering voltooid is. Telefonisch zijn wij elke dag 24/7 bereikbaar! Gratis voor alle klanten hebben wij Speedcargo online. Hier kunt u nieuwe opdrachten doorgeven, uw zending volgen, de ordergeschiedenis bekijken en nog veel meer. Een extra handige service voor al uw opdrachten. U voert in welke type zending en auto u wilt, het laad- en losadres en het afhaal- en bezorgadres. Uw opdracht wordt direct ingepland. Sneller en betrouwbaarder kunnen we niet zijn! Bent u klant bij Speedcargo, maar heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Vraag deze dan nu bij ons aan. Bellen naar 058 – 288 20 82 kan natuurlijk ook.

Wilt u een wagen uit ons wagenpark inzetten?

Wilt u transport uitbesteden? Wij werken met een vaste kern ervaren chauffeurs die zijn opgeleid voor het vervoer van speciaal transport, gekoeld transport en het vervoer van uiteenlopende spoed transporten. Speedcargo houdt de vakbekwaamheid van de chauffeurs op peil door middel van jaarlijkse trainingen, cursussen en opleidingstrajecten. Wij besteden veel aandacht aan veiligheid, lading zekeren, voertuigcontrole en energiezuinig rijden. Kies gemakkelijk een wagen uit ons wagenpark en geef uw type zending door en onze planner zal zo snel mogelijk de zending inplannen.

Bel ons op 058 – 288 20 82 voor vrijblijvend advies.