Samar in momint XL: een frisse neus

De werkdag van een Speedcargo chauffeur is elke keer weer anders. Een andere bestemming, andere lading, andere wagen en ander weer. Als koerier weet je nooit wat je te wachten staat!

Na weken van nat, vies, Hollands winterweer, hebben we eindelijk weer een fris, winters zonnetje met temperaturen rond het vriespunt. Een mooie gelegenheid voor een “samar in momint” (zomaar een moment) kiekje!  We hebben onze chauffeurs gevraagd om een sfeerplaatje, en dit is wat we terugkregen.

Reinder

Reinder trapt af met een plaatje van zijn volgeladen Tautliner. Hij staat hier in Wijster (Drenthe).

José

José staat in de hoofdstad van Wallonië met drie namen: Namen, Namur en Nameur. Afhankelijk van welke taal je spreekt. José redt haar prima in het Frans.

Stefan

Stefan is vandaag niet ver van huis. Hij staat hier in Berltsum: Berlikum. En heeft als enige nog een iets dreigende lucht gevonden.

Jacob

Om de hoek in Menaam (Menaldum) staat Jacob met één van onze vijf Technische Unie vrachtwagens. Hij wint de prijs voor het meest winterse plaatje.

Alex

Alex is met het broertje van de vrachtwagen hierboven op pad. Hij is in Makkum en bevindt zich zo te zien op een bouwterrein aan het IJsselmeer. Niet heel gek, aangezien de TU zo ongeveer alles voor de installateur levert.

Baukje

Baukje heeft vandaag onze nieuwste, en, al zeggen we het zelf, mooiste “trekker” meegenomen. Ze is aan de andere kant van de stad, dus ging hierna vast nog ergens anders heen.