Ter land en ter zee met Speedcargo!

Bij Speedcargo gaan we altijd voor de snelste route om onze vracht van A naar B te vervoeren. Dat speekt natuurlijk voor zich! Maar dat betekent niet dat we ons altijd het liefst via snelwegen bewegen.

Soms leidt de snelste route ons via een veerpont, waar we rustig op rijden om op een gemoedelijk tempo het vaarwater over te kunnen steken. Deze maand mochten onze chauffeurs maar liefst 2 keer genieten van een fris briesje, genietend van het zonnetje op een pond.

Steven en Mark kiezen de kortste weg

 

Steven en Mark mochten met één van onze Technische Unie wagens op de pont Langwarder Feart. Een idillysche route door het Friese merengebied. En als dit sneller (en veel korter) is dan een andere route, waarom zouden we het dan niet doen? Waar zouden ze heen gaan? Misschien één van de vele campings of passantenhavens in de omgeving?

Ramon op een fameuze pont

 

Ramon bevond zich met de Iveco bakwagen ook op een pont. Maar de grap is dat hij geen eens een keus had om wel of niet de pont te nemen. Zijn bestemming was namelijk het Kolmeersland, beter bekend als: het starteiland.

Watersportliefhebbers weten dan gelijk dat dit eiland in het Sneekermeer alleen te bereiken is per vaartuig. Het restaurant op dit eiland krijgt voor het nieuwe seizoen een nieuwe bierinstallatie. Ruim op tijd voor de Sneekweek!

Altijd razendsnel, professioneel en betrouwbaar

We doen onze chauffeurs zeker een pleziertje met een overtocht met een pontje. Leuk voor de afwisseling en er altijd een ontspannen sfeertje rondom een pont. Maar ons uitgangspunt is natuurlijk altijd om goed en snel van A naar B te komen. Dat is de belofte van Speedcargo!