Zakelijke koeriersdienst

Speedcargo koeriersdiensten is een spoedtransportbedrijf die zich uitsluitend richt op de zakelijke markt. Door bijna uitsluitend te rijden voor de B2B markt, hebben wij onze dienstverlening kunnen specialiseren voor de zakelijke markt! Door onze persoonlijke aanpak nemen wij de tijd voor onze zakelijke klanten. Wij weten precies wat er zich afspeelt in de transportwereld en zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Speedcargo, uw zakelijke koeriersdienst!

Met Speedcargo verzendt u makkelijk zakelijke pakketten, maar ook pallets door heel Nederland en West-Europa. Speedcargo bezorgt bij bedrijven door heel West-Europa. Daarnaast zijn we altijd bezig met uitbreidingen van ons wagenpark en zo blijven wij de concurrent altijd een stapje voor. Onze grootste kracht ligt in het feit dat wij zelf onze chauffeurs opleiden.

Onze chauffeurs

Wij werken met een vaste kern ervaren chauffeurs, opgeleid voor het vervoer van speciaal transport, gekoeld transport en het vervoer van uiteenlopende spoed transporten. Speedcargo vindt het erg belangrijk dat ladingen veilig aankomen. Daarom blijven we hameren op de bekwaamheid van onze chauffeurs en zorgen we ervoor dat zij jaarlijks trainingen, cursussen en certificaten volgen of behalen.

Wist u bijvoorbeeld dat 25% van de ongelukken onder vrachtwagens veroorzaakt worden door een slechte zekering van de lading? Werk met de chauffeurs van Speedcargo en u weet zeker dat uw zakelijke verzending in goede handen is!

Mendrix, de online planner

Met MendriX TMS hebben we de meest complete transport software voor transport en koerier in handen. Hoe het werkt? Dat kunt u hier verder lezen. Altijd inzicht hebben in uw orders en het is gratis voor alle klanten van Speedcargo! U kunt nieuwe opdrachten doorgeven, uw eigen zending volgen en zelfs de ordergeschiedenis bekijken. Een handige en makkelijke service, voor onze klanten. zo weet u zelf ook wat er allemaal speelt bij ons tijdens het transport van uw pakketten of vracht. Bent u klant bij Speedcargo, maar heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Vraag deze dan nu bij ons aan. Bellen naar 058 – 288 20 82 kan natuurlijk ook.