Speedcargo: dé koerier in Friesland

Speedcargo: dé koerier in Friesland

 

Bent u op zoek naar een koerier in Friesland? Speedcargo is gevestigd in de hoofdstad en is beschikbaar voor spoedtransport en speciaal transport door heel Benelux. Wij rijden voor hele verschillende opdrachtgevers en starten onze klus altijd in Friesland. Onze chauffeurs zijn binnen 15 minuten onderweg om uw zending op te halen en (met spoed) te bezorgen waar u maar wilt. Natuurlijk zal dit vooral in de provincie Friesland erg snel gaan.

Koerier Friesland

Welke koerierdiensten kunt u verwachten?

Speedcargo heeft al meer dan 30 jaar ervaring in transport. Onze chauffeurs zijn goed geschoold en erg goed in hun vak. Moeten wij precies op een tijdstip aanwezig zijn? Dan zijn wij dat. Wilt u dezelfde dag nog iets met spoed geleverd hebben? Dan kunnen wij dat. Heeft u een koerier nodig voor buiten de Benelux? Ook hier zijn we ruim ervaren mee. Samengevat:

  • Speedcargo vervoert (bijna) alles,
  • Wij werken erg efficiënt,
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar,
  • We leveren in heel Benelux en er buiten
  • We hebben een hoge tevredenheidsscore.

Neem direct contact op met 058 288 20 82 of vul ons contactformulier in.

Koerier Friesland

Dé koerier in Friesland voor spoed- en speciaal transport

U kunt contact opnemen voor spoedtransport, speciaal transport of koeltransport. Uw zending kunt u toevertrouwen aan Speedcargo koerier in Friesland. Met ruim 30 jaar ervaring en daarnaast een vaste kern chauffeurs weet u zeker dat uw zending, direct en zonder overslag of vertraging arriveert op de plaats van bestemming. Onze chauffeurs rijden na afhalen rechtstreeks door naar de bestemming in Nederland of buitenland. Dat laten ze je ook zien op onze social media.

Koerier Friesland

Koerier Friesland vervoerd bijna alles

Wij vervoeren bijna alles, van envelop tot USB-stick en van scheepsmotoren tot lantaarnpalen: met het wagenpark van Speedcargo vervoeren we nagenoeg alles. Denk ook aan lengtes 13,60 meter en een gewicht van 25 ton. Voor iedere opdracht die u ons toevertrouwd hebben wij de geschikte wagen klaar staan. De wagens die wij hebben staan zijn: Combo, Kleine bus, Grote bus, Open laadbak, Bakwagen met laadklep, Vrachtwagen met laadklep tot 8.000 kg en Trekker oplegger met laadklep tot 25.000 kg.

Bekijk hier onze wagenpark

wagens speedcargo

Ruime ervaring als dé koerier in Friesland

Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier in Friesland? Speedcargo is gevestigd in Leeuwarden, maar rijdt door heel Benelux op de tijdstippen die u wilt! Wij hebben ruime ervaring met strakke planning en precies op tijd zijn. Als u Speedcargo als uw koerier in Friesland kiest, dan kunt u ook kiezen voor  een levering op een gewenste tijdstip. We hanteren dan geen tijdsvlak, maar komen precies op het gewenste tijdstip bij u voor de deur. Dit kan een levering zijn van een doosje, maar ook van 30 pallets of een grote machine.

Wilt u meer weten over ons als koerier in Friesland? Neem direct contact op met 058 288 20 82 of vul ons contactformulier in.

wagenpark