Speedcargo breidt koeriersdienst uit

Speedcargo zal eind 2017 goederen gaan vervoeren over water. Met deze vernieuwing breidt de onderneming het dienstenportfolio op mobiliteitsgebied verder uit. Directeur/eigenaar Klaas Bosma, die het bedrijf in 1992 startte, gaat leiding geven aan de nieuwe koeriersactiviteiten op het water.

Voor de bestaande klanten van Speedcargo verandert er niets, zij het dat het vervoersaanbod uitgebreid wordt.

“Koeriersactiviteiten over het water is voor onze onderneming een geheel nieuwe tak van de sport”, aldus directeur Klaas Bosma verantwoordelijk voor de nieuwe dienstverlening binnen de onderneming. “Met de bijna kwart eeuw aan kennis en ervaring van onze nieuwe samenwerkingspartner Gerrit Hoochendijk (eigenaar transportbedrijf Overzee) verwachten we snel ingespeeld te raken om met deze dienstverlening de zakelijke markt nog beter en breder te kunnen bedienen.”

Speedcargo speelt in op de stijgende vraag in de markt van transporten over het water. De focus is gericht op full service dienstverlening, volledig verzorgd transport van A tot Z, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bemanning voor de drie schepen die Speedcargo in gaat zetten is bijna rond. Actuele vacatures vindt je op www.maritiemevacaturebank.nl.