NIEUW: bezorging in het verleden

Nooit meer te laat met Speedcargo

 

Revolutionaire Doorbraak!

Speedcargo is trots om een gloednieuwe service aan te kondigen die de wereld van logistiek voorgoed zal veranderen: bezorging in het verleden. Ja, u leest het goed. Vanaf nu kunt u uw pakketten niet alleen naar hun bestemming sturen, maar ook naar een tijdstip! Iets vergeten in de agenda te zetten? Geen probleem, we bezorgen het gisteren nog.

Hoe Werkt Het? Dankzij onze samenwerking met vooraanstaande quantumfysici en tijdreisexperts, heeft Speedcargo een exclusieve technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om materie (uw belangrijke pakketten) veilig door de tijd te transporteren. Met onze gebruiksvriendelijke app selecteert u eenvoudig de bestemming én de gewenste datum in het verleden. Speedcargo doet de rest!

Speciale Introductieaanbod: Als lanceringsevent bieden wij de eerste 100 klanten 30% korting op hun ’terug-in-tijd’ zending aan. Perfect voor die ene belangrijke deadline!

Plan uw historische zending hier

Kenmerken van Onze Dienst:

 • Historisch Accurate Verpakking:
  Om te zorgen dat uw pakket niet uit de toon valt, bieden wij een verpakkingsdienst die uw zendingen omhult in historisch accurate materialen. Middeleeuwse perkamenten bubbelwrap, iemand?
 • Tijdsperiode Track & Trace:
  Volg uw pakket niet alleen wereldwijd, maar ook wanneerwereldwijd. Ontvang realtime updates uit het verleden!
 • Persoonlijke Tijdreisadviseur:
  Onzeker over de beste tijd om uw pakket te verzenden? Onze adviseurs, gespecialiseerd in historische data en evenementen, staan klaar om u te helpen de perfecte bestemming in de tijd te kiezen.

Veelgestelde Vragen

 • Q: Kan ik iets versturen naar de tijd van de dinosaurussen?
  A: We beperken momenteel verzendingen tot na de uitvinding van het wiel, maar blijf ons volgen voor updates!
 • Q: Wat gebeurt er als mijn pakket de tijdlijn verstoort?
  A: Geen zorgen, onze ‘Temporele Stabiliteit Garantie’ verzekert dat alle zendingen geen historische gebeurtenissen beïnvloeden. Plus, we hebben een no-Paradox retourbeleid.
 • Q: Hoe komen jullie dit voor elkaar gekregen?
  A: We hebben deze techniek laten bezorgen uit het jaar 2284: Bekijk hier hoe dat ging.