Koeriersdienst Speedcargo in Nederland

Speedcargo is een koeriersdienst met al meer dan 30 jaar ervaring. De standplaats van Speedcargo is Leeuwarden, van hieruit verzorgt Speedcargo (spoed)transporten door heel Nederland en West Europa. Speedcargo is uw partner op het gebied van spoedtransportnationaal/internationaal, ad hoc logistieke oplossingen en specialistische transporten, zoals kwetsbare producten, of goederen welke door hun vorm/afmetingen niet geschikt zijn voor het reguliere groupage vervoer. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken met Speedcargo, uw partner in spoedtransport!

Speedcargo: Dé koeriersdienst van Friesland

Men kan Speedcargo inhuren voor allerlei soorten transport. Zo worden we bijvoorbeeld door onze klanten ingehuurd voor nationale en internationale spoedtransporten van kleine zendingen, maar ook voor grote pallet zendingen. Dit doen we door heel Nederland en daarnaast ook bijna geheel West Europa. Speedcargo beschikt dan ook over een groot en divers wagenpark. En kan zich met recht De Spoed Specialist noemen.

Onze chauffeurs van Speedcargo koeriersdienst Nederland

Naast goede auto’s is het van essentieel belang dat de chauffeur net zo goed is. Daarom investeren wij erg veel in onze chauffeurs. Zo werken wij met een vaste kern aan chauffeurs die allen flexibel zijn en een hoge mate van professionaliteit bezitten. Uiteraard vindt al ons transport plaats onder de NIWO vergunning. Lees hier meer over onze chauffeurs!

Wagenpark van koeriersdienst Speedcargo

Wilt u eerst weten over welke auto’s en vrachtwagens wij beschikken? Dat kan! Op de website hebben wij een erg uitgebreid overzicht van al onze type wagens. Deze zijn altijd goed onderhouden en vaak zijn we ook bezig met het uitbreiden van ons wagenpark. Bekijk hier onze hele aanbod.

Nog niet helemaal overtuigd?

Heeft u nog vragen over bepaalde onderwerpen, of u bent nog niet helemaal overtuigd van onze dienst? Vul dan het contactformulier in met alles wat u graag wilt weten, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk! Speedcargo staat altijd klaar voor haar (potentiële) klanten!