Koeltransport Duitsland

Koeltransport van en naar Duitsland.

Voor geconditioneerd transport en koeltransport bent u bij Speedcargo aan het goede adres. Wij vervoeren uw product(en) onder perfecte condities.

Geconditioneerd vervoer van en naar Duitsland

Het vervoeren van producten onder specifieke condities noemt men geconditioneerd vervoer. Denk aan het vervoeren van monsters voor laboratoria, bloemen en planten, voedselproducten en producten uit chemische- en pharma-industrie. De condities hebben met name betrekking op de omstandigheden wat betreft temperatuur, luchtverversing en luchtvochtigheid. Al deze omstandigheden moeten controleerbaar en regelbaar zijn.

Wilt u uw producten met spoed geconditioneerd vervoeren (binnen of buiten Nederland)? Neem dan direct contact met ons op.

Koeltransport Duitsland

Wij staan voor u klaar om al uw goederen snel en vakkundig te distribueren. U kunt bij ons terecht voor koeltransport in Nederland, Duitsland en België. Wij leveren uw producten stipt op tijd af op het tijdstip dat u met uw klant hebt afgesproken. Speedcargo is uw betrouwbare partner, of het nu gaat om ingewikkelde logistieke vraagstukken of om standaard koeltransport.

Scherp geprijsd en doelmatig transport

Efficiënt transport voor een scherpe prijs. Dat is wat u kunt verwachten bij Speedcargo. Enkele kenmerken van ons bedrijf:

  • Gekwalificeerd, goed opgeleid en betrokken personeel
  • Moderne communicatie- en beheerssystemen
  • De meest actuele logistieke planningssystemen
  • Voor gekoeld spoedtransport zijn wij binnen 15 minuten onderweg