Geconditioneerd vervoer

Geconditioneerd vervoer door Speedcargo Koeriersdiensten: professioneel, vakkundig, ervaren en flexibel.

Speedcargo vervoert met zorg monsters voor laboratoria, bloemen en planten, food producten en producten uit de chemische en farmaceutische industrie onder de juiste condities. Deze condities hebben vooral betrekking op omstandigheden wat betreft temperatuur, luchtverversing en luchtvochtigheid. Wij vervoeren uw product bij een gecontroleerde atmosfeer zonder onnodig verlies van kwaliteit.

Met spoed laten bezorgen

Wilt u een klein pakketje of juist pallets geconditioneerd vervoeren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vervoeren uw producten met spoed binnen en buiten Nederland. Neem dan direct contact met ons op of bel naar: 058 – 288 20 82.

Heeft u meerdere goederen die onder een verschillende temperatuur vervoerd moeten worden? Ook dan bent u bij Speedcargo aan het juiste adres!

De meest gebruikte temperatuurzones bij Speedcargo zijn:

  • Diepvriestemperatuur (-18 °C en – 10 °C)
  • Koeltemperatuur (2 °C en 7 °C )
  • Kamertemperatuur (15 °C en 25 °C)

 

Ervaren chauffeurs, strakke planning, flexibel, snel en professionele zorgvuldigheid: Speedcargo Koeriersdiensten, uw ideale transportpartner!

Alle wagens worden bemand door deskundige en ervaren chauffeurs. Wij beschikken over een vaste kern chauffeurs met hart voor de zaak. Veel klanten kiezen daarom ook voor speciaal transport van Speedcargo. Vertrouwd en met zorg uw producten van A naar B transporteren, dat is waar wij bekend om staan. Dankzij ons personeel worden uw producten op de juiste tijd en onder de juiste condities bij de eindgebruiker bezorgd.