DroneCargo

1 april! Bedankt voor de leuke reacties

 

Dronebezorging is al een aantal jaar in ontwikkeling. Amazon, Walmart en Thuisbezorgd experimenteerden er al mee, maar wij bij SpeedCargo hebben achter de schermen ook niet stil gezeten en lanceren binnenkort: DroneCargo! De allersnelste koeriersdienst voor kleinere pakketten. Binnen aanzienlijke tijd komt deze dienst voor u beschikbaar.

Hoe werkt het?

Als u klant bij ons bent, kunt u in ons portaal inloggen om uw bezorging aan te melden. U ziet gelijk of uw pakket in aanmerking komt en de levertijd van het pakket. Wanneer het pakket is aangemeld, vliegt onze drone uit en vliegt naar de pick-up locatie. Hier kunnen uw medewerkers eenvoudig het pakket aan de drone bevestigen en in de app aangeven dat het pakket bezorgd kan worden. De drone vliegt nu naar de plek van bestemming en het pakket is bezorgd! De ontvanger drukt op de knop en de drone vliegt weer terug naar Speedcargo voor zijn volgende bezorging.

Drone Max

Onze grote drone is geschikt voor pakketten tot 7,5kg en kan op 1 acculading een pakket bezorgen en terugvliegen binnen een radius van 100km.

Drone Mini

De kleine minidrone kan pakketten tot 2kg vervoeren. Maar het voordeel is dat hij dubbel zo snel is als zijn grotere collega!

 

Meer informatie? Neem contact op: 058 288 20 82